08 februar 2014

Københavns Zoo afliver rask ung giraf!


Jeg synes, det er forkasteligt, at Zoologisk Have har besluttet sig for, at aflive en sund og rask ung giraf, fordi han er et "overskuds" dyr som de kalder ham.

Deres undskyldning er, at forebygge indavl... Men det problem ville sagtens kunne klares, ved hjælp af kastrering! Det kan da selv et lille barn regne ud!?

Desuden er der en ZOO i Sverige, der er interesserede i at huse giraffen, og eftersom de både har faciliter til Giraffen, og ikke allerede huser dens familie, ville indavl ikke være et potentielt problem, hvis de fik den.. Men det afviser Københavns Zoo blankt!

Og som om, at deres inhumane og ukreative løsning på indavlsproblemet ikke er nok, har ZOO tilmed inviteret folket til, at komme og se giraffen bliver obduceret søndag kl 10. Hvor ydmygende og iskoldt!

Velkommen til Københavns Zoo, hvor dyrene bliver spærret inde for at arbejde, og bliver slået ihjel, når ledelsen ikke længere mener, at de er til nytte... Det får mig til at tænke på en anden tragisk episode i Verdens Historien... Puuuuha, Zoologisk Have...  Det er bare ikke i orden! I har mistet al respekt herfra!

Hvil i Fred Marius!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Contact From Denmark With Love

Navn

E-mail *

Meddelelse *